Warnercommunicatie

"Non nobis tantum nati"

Het verweer van burgemeester Krikke tegen de branden en schade in Scheveningen door het vreugdevuur met Nieuwjaar is van een ongekende finfantiliteit."Als in we het driehoeksoverleg hadden geweten wat we nu weten zouden we anders hebben besloten." O ja, wisten die beleidsverantwoordelijken niet dat vonken van een 35 meter hoge brandstapel bij inlandige wind in de stad terecht zouden kunnen komen? Er zijn twee mogelijkheden. Of men heeft het niet opgebracht of bewust en moedwillig niet als reden gezien om het vuur te verbieden? In het eerste geval dient die driehoek onmiddelijk te worden ontslagen op staande voet en zonder wachtgeld venwege verregaande incompetentie. In het tweede geval weet de verzekeringssector waar zij de schade kan verhalen.Beide kan ook.

Blijven deze oliebollen in hun functie gehandhaafd dan mag vaststaan wat volgend jaar het besluit zal zijn. Stoppen met wat helemaal geen veugdevuur is, maar onverantwoordelijke grootdoenerij en achterlijke competitie.

Een argument dat ik nog niet hoorde is ook nog dit: die pallets en kerstbomen zitten vol met dierlijk leven. Aub niet als te negeren argument wegzetten, maar rustig over nadenken wat we feitelijk aan het doen zijn in de zin van doodbranden!!

Interessante artikelen

Brown is behalve een makkelijk leesbare schrijver en een goede plotbedenker vooral ook slim. Zijn onderwerpen richten zich op mysteries en feiten, die weliswaar geromantiseerd of gedramatiseerd groten


Zoals gebruikelijk zette ik vanochtend het NOS Journaal op. De eerste vier nieuwsitems waren:

 

  1. Weer een aanslag in Bagdad met een tiental doden;
  2. Twee deurwaarders in Amerika neergeschoten bij vl

Ik denk dat de Mona Lisa mede-eigenares van het deze week voor meer dan 400 mijoen euro verkochte Da Vinci-schilderij. Haar glimlach verraadt spot en ironie. Kunst is onbetaalbaar, zegt men wel. Dat l