Warnercommunicatie

"Non nobis tantum nati"

Kinderen laten het hart spreken, niet het verstand. Het komt er. Elke drie, vier jaar opnieuw.

MAAR leven die ouders ook hier? Dan is elk kinderpardon te vermenigvuldigen met 4. Ouders moeten uiteraard ook hier wonen en daarna grootouders. Dat tellen de propartijen er niet bij op. Ze belazeren ons dus met de aantallen.

Als alleen de kinderen hier zijn, waar verblijven dan de ouders en hoe kwamen die arme kinderen hier? Welke ouder stuurt in overvolle rubberbootjes zijn kinderen onbeschermd de zee op via mensenhandelaars? Onderweg verdwijnen ook nog eens vele honderden kinderen en waar worden die vervolgens ingezet?  Prostitutie, orgaanhandel? In de EU wel te verstaan! Waarom verneem ik daar niets van elke avond op tv en in talkshows in plaats van dom gelul over voetbal? Hilversum verhult de echte activiteiten, omdat ze anders kijkers (!!!) verliezen. Wat een misselijk makende keuze uit winstbelang. Kijkcijfers daar gaat het om en het is duidelijk dat kijkers zich van zoveel ellende afkeren. De realiteit is onverdraaglijk.

Interessante artikelen

Ons zonnestelsel is een reuzenplaneet kwijtgeraakt. Dit schrijft de Amerikaanse astronoom David Nesvorny in een artikel dat  (1 december) is verschenen in the Astrophysical Journal Letters.  Wisten de


Frankrijk is boos en verbolgen over de Nederlandse verwerving van aandelen in AirFranceKLM. Ik zou Macron antwoorden: Beste Pesident, wij achten u intellectueel genoeg om het zelf al te begrijpen.

Ma