Warnercommunicatie

"Non nobis tantum nati"

Baudet wordt racistisch,extreem-rechts en superelitair genoemd. Op feitelijke beweringen zijnerzijds gaan veel journalisten en andere partijstemmers niet in. In Nederland onderzoeken we van alles  en nog wat.Maar naar deze onderstaande zaken is nooit een onderzoek gedaan.

Verwacht het CDA, of de CU of de SGP dat islam-gelovigen ooit op hun partij zullen stemmen? Zo niet, dan zijn anderhalf miljoen stemmers al aan de horizon verdwenen.

Waarom is er in NL geen atheïstische partij?

Wil Nederland ruimte geven aan figuren zoals de moordenaar in Cristchurch, NieuwZeeland? . Ik mag aannemen van niet, gezien de reacties van afschuw. Maar van islamterrorisme is al drie keer sprake geweest in ons land en dan blijven bij links deze reacties van afkeer uit. De daad wordt verafschuwt maar niet de beweegredenen of grondslag van de dader. Links loopt structureel om de hete brei heen.

Willen Nederlanders de sharia? Nog niet onderzocht.  Verkiezen Islam-gelovigen de sharia boven de Nederlandse rechtspraak? Geen percentages beschikbaar. Achten Islamieten of fundamentele christenen Nederland een geseculariseerde samenleving? Gaan christendom en islam samen?

Zodra je dit oppert, word je door menig linkse stemmer al islamofoob genoemd. Ik ben dus in hun ogen zo’n foob. Welaan zij zijn Warnerfoob moet ik vrezen  Ik ben namelijk helemaal geen foob, maar een uitgesproken voorstander van vrijzinnnig  denken los van oncontroleerbare aannames, maar wel gericht op logische ethica.

Doe een ander niet aan wat jij zelf niet aangedaan wil worden, waarbij ik bij die ander begin. Hij of zij mag eerst, maar moet wel consequent blijven. Deze gulden regel vind ik van universele betekenis.  Een soort grondregel voor de Nederlandse samenleving.  Wedden dat Baudet dit ook vindt? Misschien die andere stemmers overwegend ook wel, maar zij leven er niet naar.