Warnercommunicatie

"Non nobis tantum nati"

Misdaden begaan door asielzoekers worden in OM-rapporten weggemoffeld. Wat ook niet in alle openbaarheid wordt gemeld, is dat het in tientallen gevallen binnenvallers betreft die al zijn uitgewezen, omdat zij uit veilige landen komen. Het terugkeerbeleid faalt aan alle kanten en is een wassen neus. De veiligheid van Nederlanders staat dus niet hoog in het vaandel. Justitie, OM en regering falen. De politie werkt tevergeefs. We houden onterechte asielzoekers niet alleen niet tegen, we krijgen ze ook niet meer weg als die onterechtheid blijkt.

Cynisch wordt het pas echt als we de klimaatcrisis op volle sterkte aanvaarden en tot ons door laten dringen. Volgens de zwaarste zwartkijkers is de opwarming desastreus en onweerstaanbaar. Het gaat binnen enkele decennia al helemaal mis en de afweerpogingen middels co2-vermindering zijn lachwekkend te laat. Dat is een zeer sombere toekomst.

Indien corrct dan is lNederland juist geen land waar je je toekomstige heil moet zoeken. Hebben we dan niet de plicht hen die een beter leven zoeken in te lichten over de dreiging die zich ontvouwt boven ons land?

Dus of we nemen die klimaatcrisis bloedserieus en laten weten dat je in de lage Nederlanden je geluk en toekomst niet moet zoeken of we ontvangen hen die overleving trachten te vinden met schijnheilige mogelijkheden, die straks allemaal loos blijken. De aarde, dwz de mensheid, gaat er aan en dus ook hier.

Ik neem aan dat Rutte hierover met Baudet in discussie wil. De zwaarste vraagstukken eerst toch?

Overigens ben ik nu extreemlinks met die klimaatvisie of extreemrechts met dat asielcynisme?. Of hopeloos verdwarzeld? Waar moet ik mijn stemkruisje zetten?

{ De aarde kent overigens eens in de paar honderd miljoen jaar tot utsterven leidende warmteperiodes. Hoe weten we oooit of we in zo'n periode zijn beland? Meer kennis geeft niet altijd meer oplossingen of zekerheden, omdat we nooit alles kennis hebben. }

Interessante artikelen

Communicatie functioneert bij gratie van wederzijds vertrouwen.

Vertrouwen is geloven of menen dat de ander waarheidsgetrouw en eerlijk is.

Absoluut vertrouwen bestaat niet.

Vertrouwen is als licht


Alles verkeert in zijn tegendeel is mijn theorie betreffende een wetmatigheid. De natuur kent actie-reactie. Zet iets onder spanning en er volgt tegendruk. Blijven beide krachten in balans, dan ontsta


De ISIS-beweging heeft haar doel duidelijk gemaakt. Het zal niemand verwonderen. De opstandige beweging wil een orthodoxe, islamitische staat vestigen. De bevolking, laat staan de tegenstanders in het