Warnercommunicatie

"Non nobis tantum nati"

Als Plutonen langs de aarde scheren, zouden ze van de ene verbazing in de andere vallen. Afgezien van bergen, ijsvlaktes en veel water zouden zij immaterieel het volgende aantreffen en rapporteren. “Er wonen wezens, die voor het merendeel uit water bestaan en een zestal basiselementen, afkomstig van gestorven zonnen. Ze hebben geen gemeenschappelijke naam. Terranen zou kunnen. Wij noemen ze vooralsnog Aardenaars. Zij streven naar harmonie, eenheid en vrede. Edoch, ze spreken 6000 verschillende talen en dialecten, zijn heel rijk en heel arm, zijn gezond maar ook veel ziek, spreken en schrijven, maar zijn ook vaak analfabeet, aanbidden meer dan 100 verschillende goden, hebben honderdduizenden boeken, maar brengen alles terug naar drie oude boeken van eeuwen her en drie paden van Verlichting, onderzoeken alles, maar hebben in geen 2500 jaar filosofie antwoord op de vraag kunnen vinden waarom zij bestaan, ze hebben een hemel en een hel, maar die hebben we niet kunnen ontdekken, hebben emotie naast ratio en soms gelijktijdig door elkaar heen, zweren geweld af, maar moorden aan de lopende band, hebben pleisters, zalven en rollators, maar ook snelvuurgeweren en atoombommen en hebben wetenschap verdeeld over 621 specialisaties, tellen het jaar Nul vanaf 35 verschillende jaartallen of beginmomenten, achten zich uniek in de kosmos maar stammen af van een voorouderlijke apen en proberen meer te weten te komen van Pluto. Hun levensvisie is aanpassen aan de omgeving en zo overleven, terwijl hun kennis aangeeft dat dit niet kan zonder evenwichtig gedrag binnen diezelfde omgeving. Zij zijn daarmee de grootste vijand van zichzelf.

Ons advies is “links laten liggen en doorvliegen. We komen over 500 jaar nog wel eens terug als ze met z’n 15 miljarden zijn en vreemd genoeg hun groene, waterrijke aarde pogen te verruilen voor hun kale Maan. Dankzij de mindere zwaartekracht springen zij daar dan een gat in de lucht. “ Over en uit.

 

Interessante artikelen

Het neerhalen van het Maleisische vliegtuig op vlucht MH 17 behoort tot de hoogste categorie van afgrijzen. Honderden onschuldige mensen zijn vermoord. Zij hadden niets te maken met het oorlogsconflic


V: Vanwaar die ophef over de grap Menu 31, met lijst?

A: Het is een flauwe en bovendien discriminerende grap.

V: Wist Gordon niet dat Japanners het foneem van l en r niet kennen?

A: Denk het niet,


De Tweede Wet van de Thermodynamica zegt, dat bij elke overgang van energie van de ene vorm in een andere vorm nuttige energie verloren gaat. Anders gezegd die overgang verloopt niet 100% effectief.