Warnercommunicatie

"Non nobis tantum nati"

Baudet wordt racistisch,extreem-rechts en superelitair genoemd. Op feitelijke beweringen zijnerzijds gaan veel journalisten en andere partijstemmers niet in. In Nederland onderzoeken we van alles  en nog wat.Maar naar deze onderstaande zaken is nooit een onderzoek gedaan.

Verwacht het CDA, of de CU of de SGP dat islam-gelovigen ooit op hun partij zullen stemmen? Zo niet, dan zijn anderhalf miljoen stemmers al aan de horizon verdwenen.

Waarom is er in NL geen atheïstische partij?

Wil Nederland ruimte geven aan figuren zoals de moordenaar in Cristchurch, NieuwZeeland? . Ik mag aannemen van niet, gezien de reacties van afschuw. Maar van islamterrorisme is al drie keer sprake geweest in ons land en dan blijven bij links deze reacties van afkeer uit. De daad wordt verafschuwt maar niet de beweegredenen of grondslag van de dader. Links loopt structureel om de hete brei heen.

Willen Nederlanders de sharia? Nog niet onderzocht.  Verkiezen Islam-gelovigen de sharia boven de Nederlandse rechtspraak? Geen percentages beschikbaar. Achten Islamieten of fundamentele christenen Nederland een geseculariseerde samenleving? Gaan christendom en islam samen?

Zodra je dit oppert, word je door menig linkse stemmer al islamofoob genoemd. Ik ben dus in hun ogen zo’n foob. Welaan zij zijn Warnerfoob moet ik vrezen  Ik ben namelijk helemaal geen foob, maar een uitgesproken voorstander van vrijzinnnig  denken los van oncontroleerbare aannames, maar wel gericht op logische ethica.

Doe een ander niet aan wat jij zelf niet aangedaan wil worden, waarbij ik bij die ander begin. Hij of zij mag eerst, maar moet wel consequent blijven. Deze gulden regel vind ik van universele betekenis.  Een soort grondregel voor de Nederlandse samenleving.  Wedden dat Baudet dit ook vindt? Misschien die andere stemmers overwegend ook wel, maar zij leven er niet naar.

Interessante artikelen

Ik heb buiten mijn hypotheek geen schulden. Maar in de macro-economische wereld wel: liefst 30.000 dollar. Dat is namelijk het bedrag dat elk mens op aarde als aandeel heeft in de totale schuldenbult


Alle kleine beetjes helpen. Dat anderen er een potje van maken wil nog niet zeggen dat jij er dan ook maar een rotzooitje van moet maken. We kennen onze wijsvingerige gezegdes. Ook al komt er in China


Ik kan mij zo voorstellen, dat in Nederland de kiezers nog wel voor zo’n 20 zetels op de PvdA willen stemmen. Uit gewoonte, uit oude trouw aan het socialisme, uit de behoefte aan wat meer sociale aand